Preț izolare cu spumă

Izolezi AZI, economisești MÂINE!

Syrano Term oferă soluții eficiente la prețuri accesibile, astfel încât să poți beneficia de confort termic și acustic de înaltă calitate fără a-ți depăși bugetul. Descoperă tarifele noastre pentru serviciile de izolare cu spumă poliuretanică!

hero-image-2.webp

Calculează prețul pentru izolare cu spumă poliuretanică

Calculator prețuri

Prețurile prezentate sunt doar estimări și nu reprezintă o ofertă finală. Fiecare proiect este unic, iar prețurile pot varia în funcție de cerințele tale specifice și a condițiilor pe care Syrano Term nu are cum să le cunoască la acest moment.

Spumă cu celulă deschisă (fișa tehnică)

Grosime (mm) Conductivitate termică (λ) W/mK Rezistență termincă (R) m2K
60 0.036 1.66
80 0.036 2.22
100 0.036 2.77
120 0.036 3.33

Spumă cu celulă închisă (fișa tehnică)

Grosime (mm) Conductivitate termică (λ) W/mK Rezistență termincă (R) m2K
30 0.022 1.36
40 0.022 1.81
50 0.022 2.27
60 0.022 2.72
70 0.022 2.72
80 0.022 3.36
90 0.022 4.10
100 0.022 4.54
110 0.022 5.00
120 0.022 5.54
izoacoperis.webp

PREȚ SPUMĂ POLIURETANICĂ CU CELULĂ DESCHISĂ

Costurile de izolare cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea suprafeței care trebuie izolată, gradul de dificultate al aplicației și tipul de spumă poliuretanică utilizat. Cu toate acestea, oferim tarife competitive, care reflectă valoarea adusă de această tehnologie de izolare.

Investește în confort și eficiență energetică cu serviciile noastre de izolare cu spumă poliuretanică. Contactează-ne astăzi pentru o evaluare personalizată și o ofertă specifică proiectului tău!

  • Tarife personalizate pentru cerințele tale specifice.
  • Calcul transparent al tuturor costurilor de izolare.
  • Investiție sigură - garantăm confort și eficiență energetică.
  • Evaluare profesională și consultanță specializată.

 

PREȚ SPUMĂ POLIURETANICĂ CU CELULĂ ÎNCHISĂ

Investiția într-un proiect de izolare cu spumă poliuretanică cu celulă închisă se traduce într-un climat interior mai plăcut și cheltuieli reduse pe termen lung.Costurile pentru spuma poliuretanică cu celulă închisă sunt stabilite, având în vedere dimensiunile proiectului, tipul de suprafață și necesitățile specifice ale clienților noștri. Cu toate acestea, garantăm prețuri competitive și accesibile, care reflectă beneficiile semnificative ale acestei tehnologii de izolare.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre cum putem contribui la confortul și economiile tale de energie!

  • Servicii și materiale de înaltă calitate.
  • Abordare personalizată pentru proiecte diverse.
  • Durabilitate și rezistență în timp.
  • Fără costuri ascunse sau surprize neplăcute.

 

izoacoperis.webp

Întrebări frecvente cu privire la izolarea cu spumă poliuretanică

Cât rezistă spuma poliuretanică?

Componentele care alcătuiesc spumă poliuretanică îi oferă acesteia o longevitate practic nelimitată. Acest fapt face ca izolația să rămână eficientă ani de zile fără necesitatea de a o înlocui. Investind în spumă poliuretanică, îți vei recupera rapid investiția inițială și vei economisi în timp, datorită performanței susținute pe care o oferă pe durate îndelungate.

Cât de bine etanșează spuma poliuretanică?

Una dintre caracteristicile cele mai apreciate ale spumei poliuretanice este etanșeitatea sa perfectă, care sigilează complet spațiul în care e aplicată, umplând fiecare gol sau crăpătură. De multe ori, curenții de aer ce evadează prin izolație sunt cauza facturilor mari la utilități. Spumă poliuretanică creează un sigiliu atât de robust încât este de 24 de ori mai eficace în a bloca infiltrațiile de aer comparativ cu alte tipuri de izolație.

Este spuma poliuretanică inflamabilă?

Punem un accent special pe siguranță produselor noastre. De aceea, în procesul de producție utilizăm materiale din clasa E sau F de inflamabilitate. Asta înseamnă că produsul se auto-stinge; chiar și după ce sursa de căldură este eliminată, spuma se stinge. Deci, răspunsul este nu, spumă poliuretanică nu este inflamabilă la un nivel care să susțină flacăra sau focul.

Care este mai bună, spumă cu celulă închisă sau cu celulă deschisă?

Tehnic vorbind, nu există un răspuns corect la această întrebare și motivul este unul pe cât de simplu, pe atât de relevant: Cele două tipuri de spumă poliuretanică au caracteristici diferite și aplicabilitate diferită. Pentru zonele casnice, private, unde este nevoie de un cost / mp corect și nevoia este clară de a spori confortul, noi recomandăm spuma cu celulă deschisă. În timp ce pentru aplicțiile tehnice și arhitecturale mai complexe unde este nevoie de mult mai multe beneficii, recomandăm spuma cu celulă închisă care este și mai scumpă datorită denistații mult crescute.

Se face multă mizerie când se izolează cu spumă?

Contrar miturilor urbane, răspunsul este NU, ci dimpotrivă. Comparând izolarea cu spumă poliuretanică versus izolarea cu vată minerală sau polistiren, spuma poliuretanică nu dora ca nu genereză mizerie în șantier dar se și aplică într-un ritm mult mai alert și sporit comparativ cu celelate două soluții.

Cât de bine izolează spuma poliuretanică?

Răspunsul științific este acesta: "Spuma poliuretanică cu celula dechisă are factorul de transfer termic – λ = 0.022 - 0.028 W/m*K, cu pana la 50% mai bun decât materialele tradiționale care au λ in jurul valorii de 0.04 W/m*K."

Răspunsul comun este că spuma poliuretanică este mult mai eficientă din punct de vedere al izolării decât materialele tradiționale larg răspândite. Spuma poliuretanică se folosește cu brio de peste 50 de ani în tări cu climat rece și foarte rece precum Canada, Finlanda sau Groelanda.

Cere ofertă

Pentru a obține o ofertă exactă și personalizată, te încurajam să ne contactezi. Echipa noastră de experți este aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a elabora cea mai bună soluție pentru nevoile tale.