Izolații spumă poliuretanică

Izolăm pentru confort și economie

Syrano Term este o companie recunoscută în industria izolării cu spumă poliuretanică. Echipa noastră de specialiști utilizează materiale de înaltă calitate și tehnologii de vârf pentru a asigura eficiența energetică în toate proiectele noastre.

hero-image-2.webp

Tipuri de spumă poliuretanică

munte1.webp

Celulă deschisă

Spuma poliuretanică cu celulă deschisă are o structură poroasă și permite pătrunderea aerului în interiorul său. De obicei, este folosită în aplicații care necesită izolarea fonică sau în zone în care permeabilitatea este benefică. De asemenea, poate fi utilizată în anumite aplicații de etanșare sau umplere.

 • Permeabilitate la vapori de apă.
 • Izolare fonică eficientă.
 • Flexibilitate în aplicații variate.
 • Ușoară și simplă de instalat.
 • O opțiune economică.
izoacoperis3.webp

Celulă închisă

Spuma poliuretanică cu celulă închisă are o structură compactă și nu permite pătrunderea aerului în interiorul celulelor sale. Acest tip de spumă este utilizat în principal pentru izolarea termică, deoarece poate reduce pierderile de căldură și poate ajuta la menținerea unei temperaturi constante în interior.

 • Eficiență termică remarcabilă.
 • Barieră sigură împotriva umidității.
 • Izolare de înaltă calitate.
 • Etanșeitate la aer garantată.
 • Durabilitate pe termen lung.

Izolație termică eficientă

Spuma poliuretanică este cunoscută pentru capacitatea sa excelentă de a izola împotrivă schimbărilor de temperatură. Ea poate ajuta la reducerea pierderilor de caldură în timpul iernii și la menținerea unei temperaturi confortabile în interiorul clădirii.

Etanșeitate la aer și apă

Spuma poliuretanică se extinde și se întărește, astfel că poate etanșa cu ușurință fisurile, crăpăturile și golurile din structura unei clădiri, prevenind astfel infiltrarea aerului și apei.

Rezistență la mucegai și ciuperci

Datorită naturii sale impermeabile și a structurii sale închise, spuma poliuretanică nu permite dezvoltarea mucegaiului sau a ciupercilor în interiorul pereților sau al altor suprafețe tratate cu ea.

Durabilitate

Spuma poliuretanică este cunoscută pentru durabilitatea sa pe termen lung. Odată aplicată corect, aceasta poate rezista ani de zile fără a necesita reparații sau înlocuiri.

Ușurință în aplicare

Spuma poliuretanică este relativ ușor de aplicat cu ajutorul unui pistol de pulverizare sau a unui aplicator specializat, care facilitează economisirea de timp și bani în procesul de izolare sau etanșare.

Economii energetice

Izolarea cu spuma poliuretanică poate duce la economii semnificative de energie, întrucât aceasta reduce necesitatea utilizării sistemelor de încălzire și răcire, contribuind la reducerea facturilor la utilități.

Flexibilitate

Spuma poliuretanică poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, de la izolarea pereților și a acoperișurilor până la etanșarea ferestrelor și a ușilor. Ea se adaptează la multiple scenarii de construcție.

Eficiență acustică

Pe lângă izolația termică, spuma poliuretanică poate ajuta și la reducerea zgomotelor din interiorul și din jurul clădirii, oferind un mediu mai liniștit și mai confortabil.

munte2.webp

Echipa noastră vine la tine

Echipa noastră de specialiști este pregătită să-ți ofere servicii de izolare cu spumă poliuretanică de înaltă calitate. Dacă ne vei alege, vei beneficia de expertiza noastră în izolare termică și fonică, precum și de soluții personalizate pentru proiectul tău. Mai exact, cu Syrano Term vei avea parte de:

 • Profesionalism ireproșabil și experiență vastă în domeniul izolării.
 • Consultanță detaliată și evaluări precise ale proiectului tău.
 • Materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate.
 • Execuție rapidă și eficientă, fără bătăi de cap.

Parteneriate cu branduri de top

Huntsman Building Solutions - Spumă poliuretanică cu celulă deschisă

Huntsman Building Solutions este un partener de încredere specializat în dezvoltarea și furnizarea de soluții inovatoare pentru spuma poliuretanică cu celulă deschisă. Cu o experiență vastă în industrie, Huntsman oferă produse de înalta calitate, cunoscute pentru eficiența lor energetică și capacitatea de izolare termică superioară. Colaborarea noastră cu Huntsman Building Solutions reprezintă un angajament către excelența în materie de izolație pentru clădirile clienților noștri.

Basf - Spuma poliuretanică cu celulă închisă

Basf este un lider mondial în furnizarea de spume poliuretanice cu celulă închisă de înaltă performanță. Produsele Basf sunt cunoscute pentru durabilitatea lor, rezistența la condiții extreme și capacitatea de a oferi izolație termică superioară. Prin parteneriatul nostru cu Basf, garantăm soluții de izolare de încredere. Astfel, ne mândrim cu faptul că, putem contribui la eficiența energetică și confortul locuințelor clienților noștri.

Oferte personalizate pe loc

Echipa noastră va discuta în prealabil cu tine pentru a înțelege în detaliu cerințele și obiectivele proiectului tău. Vom evalua tipul de clădire, condițiile climatice, bugetul disponibil și orice alte aspecte relevante. Bazându-ne pe informațiile obținute în etapa de consultare, vom crea o propunere personalizată care să răspundă exact nevoilor tale. Aceasta va include recomandări în ceea ce privește tipurile de spumă poliuretanică, cantitățile necesare și orice alte servicii sau materiale adiționale care ar putea fi necesare pentru finalizarea proiectului.

 • Evaluare detaliată a cerințelor tale specifice.
 • Soluții personalizate pentru proiectul tău.
 • Transparență și competitivitate tarifară.
 • Libertate de alegere.
mic1.webp

Cere ofertă

Pentru a obține o ofertă exactă și personalizată, te încurajăm să ne contactezi. Echipa noastră de experți este aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a elabora cea mai bună soluție pentru nevoile tale.